Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy inleder partnersamarbete med WINT

By 24 februari, 2023februari 27th, 2023No Comments
UCS One Economy inleder partnersamarbete med WINT
Vi stärker vårt erbjudande och ingår partnerskap med WINT. Samarbetet möjliggör en kombination av det bästa av två världar – automatiserad bokföring och personlig rådgivning i en helhetslösning. För företag som använder Wint som bokföringssystem blir detta en effektiv och trygg lösning, där systemet sköter bokföringen och UCS One Economy bistår med kvalificerad rådgivning och kompetens.

För oss på UCS One Economy är målsättningen att förenkla företagandet och alltid erbjuda rätt lösning och system för varje enskild kund och dennes unika verksamhet. Det gör vi bland annat genom ett aktivt och nära samarbete med flertalet av marknadens ledande systemleverantörer samt att vara lyhörda och proaktiva.

Samarbetet med Wint är ett led i vår strävan att stärka och utveckla UCS One Economys erbjudande. För kunder som använder ett automatiserat bokföringsprogram kan vi lägga mer fokus på rådgivning som hjälper våra kunders verksamheter att växa och bli långsiktigt lönsamma.

– För oss är det viktigt att ligga i framkant när det kommer till nya lösningar som kan innebära att våra kunder får en enklare vardag. Kunderna väljer oss  i första hand för att vi ingjuter förtroende och expertis inom områden de behöver hjälp med. Därför är det också viktigt att vi kan erbjuda lösningar som vi tror kommer vara bäst för deras verksamhet. För de kunder där vi kan erbjuda vår gemensamma lösning med Wint ser vi positivt på att våra konsulter inte kommer behöva lägga tid på löpande bokföring och administration utan istället utveckla sin roll som kundansvarig, säger Maria Hedvall, VD på UCS One Economy.

Vår gemensamma ambition med partnerskapet är att skapa ett gemensamt erbjudande, som ökar mervärdet för våra kunder. Vi är rekommenderade av varandra och tror att våra tjänster tillsammans kommer gynna Sveriges företagare.

– Vi är väldigt glada över det här samarbetet med UCS One Economy som blir en stark partner med bred expertis. Tillsammans kommer vi ta flera steg på vägen mot att verkställa den förändring som branschen länge pratat om och samtidigt stärka redovisningsekonomens framtida roll som rådgivare. Kundnyttan ökar inte för att en och samma person bokför underlag manuellt, den ökar när du kan ge kunden något utöver det som förväntas, säger Wints VD, Daniel Johansson.

Är du intresserad av att veta mer om Wint som system eller någon av våra tjänster?
Varmt välkommen att kontakta Maria Hedvall!

Maria Hedvall - VD för One Economy

Maria Hedvall
VD UCS One Economy
Telefon: 070-400 54 53
E-post:  maria.hedvall@ucsone.se