Skip to main content
Nyheter & kunskap

Välkommen Lina Blomqvist, ny affärsutvecklare på One Economy

By 22 februari, 2021april 9th, 2021No Comments
Lina Blomqvist

Välkommen Lina Blomqvist, ny affärsutvecklare hos UCS One Economy!

Lina kommer närmast som Business Development Manager från resebyrån BIG Travel där hon bland annat har arbetat med affärsresor för huvudkontoret i Danderyd och med affärskunder på den lokala marknaden. En komplex tjänsteförsäljning är något som Lina har lång och god erfarenhet av.

– Jag har varit försäljningschef inom Elite Hotels och drivit en fristående konferensanläggning Yxnerum Hotel & Conference i många år där försäljning och beläggning har varit nyckelfaktorer för att nå framgång.

Lina har också ägt ett café och samlade där på sig kunskap om behov av hjälp inom området ekonomi/redovisning och lön.

– Att driva företag kan vara svårt. Därför har vi på USC One Economy gjort bokföring enkelt. Vi hjälper våra kunder att välja rätt bokföringsprogram genom att gå genom vilka fördelar och nackdelar de affärssystem vi jobbar i, bl a Visma SPCS och Fortnox, har. Beroende på var kunden befinner sig i sin uppstart/tillväxt, vilka behov och systemkrav kunden har så är det bra att ha koll på vilka möjligheter och begränsningar som finns att hitta i respektive program.

Få företagare ser på sin bokföring som den roliga delen med att driva eget. Oftast för att mycket av bokföringsarbetet består av tidskrävande och helt enkelt tråkiga uppgifter som att samla in kvitton, knappa in verifikat, räkna ut moms, bokföra leverantörskostnader, utlägg mm. Allt medan det gnager i bakhuvudet att ”jag skulle hellre vilja sälja mina produkter/tjänster än att sitta med det här”. När det börjar gå bra för verksamheten så att det vanligt att ett av de allra första steg man tar är att anlita en redovisningsbyrå för att ta hand om bokföringen helt. Detta hjälper vi Er gärna med!

Det ska löna sig att vara kund till UCS One Economy!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta Lina Blomqvist, lina.blomqvist@ucsone.se.  Läs mer om våra tjänster här.