Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar Fanny Paulander välkommen till oss som ny ekonomikonsult

By 18 oktober, 2022december 30th, 2023No Comments
Medarbetare ekonomikonsult

Fanny Paulander, 33, ny ekonomikonsult hos oss!

Vi hälsar Fanny, vårt senaste tillskott till UCS One Economy, varmt välkommen. Fanny kommer senast från arbete som ekonom/ekonomiassistent inom fastighetsförvaltning där hennes främsta fokus låg på löpande bokföring och systemansvar. 

Hos oss på One Economy arbetar Fanny som ekonomikonsult med inriktning mot större bolag. I rollen som ekonomikonsult sker hennes arbetet på plats ute hos kund 3-4 gånger i veckan och resterande tid inne på vårt kontor i Norrköping. Fannys största fokus ligger på löpande bokföring åt samtliga av hennes kunder.

Fanny har under sin första tid hos oss acklimatiserats sig utmärkt till One Economys arbetssätt och beskriver sin roll och nya arbetsplats med följande ord:

”Redan från början har jag känt mig enormt välkommen och uppskattad. Bredden av kunder gör att jag redan från början känt att detta är en arbetsplats som jag inte bara kommer trivas på, utan även kommer kunna utvecklas på i många år framöver. Jag älskar att träffa nya människor och att nätverka, detta är något som möjliggörs genom detta arbete både ute hos kund och på kontoret vilket verkligen ger mig energi!”

Fanny spenderar gärna sin fritid tillsammans med hennes familj och deras djur på den hästgård som de bor på. Som elitryttare i sina unga dagar så ligger hästar Fanny varmt om hjärtat och till hennes stora lycka så kryllar det av dem hemma på gården.

 

Vi hälsar Fanny stort lycka till och varmt välkommen till oss på UCS One Economy!

Fanny Anställd UCS
Kontakt
Fanny Paulander
Ekonomikonsult
Telefon: 073-528 10 49
E-post: fanny.paulander@ucsone.se