Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar Sofia välkommen till oss som ny HR-konsult

By 1 september, 2023No Comments
Kopia av One Inlägg - Linkedin 2022-09 (22)

Hej Sofia, kan du berätta lite kort om dig själv?

”Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en nyfiken person som uppskattar fart och fläkt med många intressen och aktiviteter igång samtidigt. Jag älskar att utforska livet och allt det har att erbjuda.

En aktiv livsstil är något jag värdesätter högt, jag gillar att röra på mig och jag spenderar gärna tid i naturen, på fotbollsplanen och i skärgården med min familj och mina vänner. Att vara omgiven av nära och kära ger mig energi och glädje, och tillsammans skapar vi minnen och upplevelser som berikar mitt liv.”

Hur ser din roll ut hos oss idag?

“Jag startade för en tid sedan som HR-konsult på UCS One Economy. Jag ser fram emot att mig an uppdraget här på bästa möjliga vis och vill med en genuin omtanke, kunskap och trygghet möta våra kunders frågor och behov, men även bidra till mina kollegors vardag på samma vis.”

Kan du till sist berätta lite mer om dina tidigare erfarenheter inom arbetslivet?

“Jag har i mina tidigare roller genom livet arbetat i olika ledande befattningar inom hotell -och restaurangvärlden och från detaljhandeln. I dessa roller har jag arbetat med både utveckling och tillväxt av verksamheter men också i ett stort fokus på team och utveckling av människor.

Dessa tidigare erfarenheter är något som kommer spela stor och betydelsefull roll i mitt arbete här på UCS One Economy.”

 

Vi ser fram emot din fortsatta resa tillsammans med oss på UCS One Economy, välkommen! 

Sofia HR-konsult
Sofia Regnander
HR-konsult
sofia.regnander@ucsone.se, 073-524 73 42