Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar vår nya ekonomikonsult Malin Lilja välkommen till oss!

By 24 maj, 2023december 29th, 2023No Comments
Malin Lilja, anställd

Vem är Malin och hur ser hennes roll ut hos oss idag?

Innan Malin kom till UCS One Economy arbetade hon på en liten redovisnings- och revisionsbyrå i Norrköping i över 11 år. Hon arbetade brett med revision, bokföring, löner, bokslut, deklarationer, rådgivning m.m., men nischade de sista åren in sig mest på bokslut och hade titeln bokslutsspecialist.

Malin är en person som tycker om att lära sig nya saker, så en av hennes stora hobbyer är att samla på högskolepoäng – hon kommer under hösten att passera 700 hp. Hon började på ekonomprogrammet hösten 2007 och sedan har hon liksom aldrig slutat plugga. Ett annat stort intresse för Malin är att gå på teater och hon ser sig nästan som en inventarie på Östgötateatern i Norrköping efter alla dessa år.

Med sin breda utbildning och kunskap är vi övertygade om att Malin kommer att bidra till vårt ständiga mål att utvecklas som partner och vi ser fram emot vår tid tillsammans. Såhär beskriver hon sin inledande tid hos oss:

”Jag trivs väldigt bra på One, jag känner verkligen att jag hamnat rätt och är så glad över att vara här. Det är ett härligt gäng, jag kände mig välkommen redan från första dagen och ser stora möjligheter att utvecklas ännu mer i min yrkesroll här.”

Malin arbetar idag som redovisningskonsult och ingår i vårt affärsområde Mindre bolag, där hon arbetar med både enskilda firmor och fåmansaktiebolag. Hon kom in mitt i högsäsongen, så det har varit full fart med bokslut och deklarationer redan från start. Såhär beskriver hon själva arbetet som redovisningskonsult:

”Arbetssättet känns både modernt och strukturerat och jag tycker om att det arbetas i team och samarbetar kring kunderna. Det finns alltid någon att bolla med om jag undrar något och jag behöver inte känna sig ensam i mitt arbete.”

Vi ser fram emot din fortsatta resa tillsammans med oss på One Economy, välkommen! 

Malin Lilja
Malin Lilja
Ekonomikonsult
malin.lilja@ucsone.se