Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar vår nya ekonomikonsult Matilda Forss Hulterström välkommen till oss!

By 15 februari, 2023december 30th, 2023No Comments
Kopia av One Inlägg - Linkedin 2022-09 (10)

Vem är Matilda och hur ser hennes roll ut idag?

Matilda är nyanställd hos oss och kommer senast från studier där hon studerat redovisningsekonomi. Innan dess har Matilda arbetat inom barnomsorgen men har alltid haft ett stort intresse för siffror och valde därför att ta skola om sig till redovisningsekonom. 

Med sina nyliga studier har Matilda en väldigt uppdaterad kunskap vad gäller redovisningsekonomi som vi är nyfikna på att ta del utav. Hon beskriver själv sin inledande tid hos oss såhär:

”One Economy är en fantastisk arbetsplats där du känner dig som en i gänget direkt. En härlig blandning av människor som är både mer erfarna och en del som är i början av sin karriär. Där man har möjlighet att få arbeta för alla typer av bolag vilket gör det möjligt att utvecklas och bredda sina kunskaper.”

Matilda som bor i Linköping tillsammans med sin familj beskriver sig själv som en glad och social person med extra stort intresse för träning på gymmet. Utöver gymmet så spenderas mycket tid på fritiden tillsammans med familj och vänner samtidigt som hennes nya intresse för vinterbad har blivit en återkommande aktivitet.

Just nu kombinerar Matilda studier och arbete då hon fick anställning på UCS innan jag hon var helt färdig med studierna. Hon arbetar vanligtvis tre dagar ute hos kund och två dagar på vårt kontor i Linköping.
I dagsläget hanterar hon främst kund och leverantörs reskontra åt ett större bolag.

Vi ser med spänning fram emot vår utvecklingsresa tillsammans för att bli den självklara partnern inom ekonomi. 

Matilda Forss Anställd
Matilda Forss-Hulterström
Ekonomikonsult
matilda.forss-hulterstrom@ucsone.se