Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar vår nya koordinator Christine Eklund välkommen till oss!

By 21 februari, 2023No Comments
Christine Eklund - Koordinator

Hur ser Christines roll ut hos oss idag?

Christine är sedan en tid tillbaka vårt nya tillskott till One Economy-familjen. Hon har tidigare arbetat som tulladministratör i 11 år och kommer senast från Postnord TPL AB. Där hade Christine ett stort kundansvar med hela deras tullkedja, allt från import från tredje land, tullager i Sverige och sedan vidare ut till slutkund/land. Hon har även drivit ett eget bolag som nagelteknolog.

I och med sin tidigare anställning har Christine erfarenheter som vi värdesätter högt och något som hon tar med sig i sin nya roll hos oss. Sin första tid här beskriver hon på följande sätt:

”Jag har från första dagen känt mig som en i ”gänget”, något som har underlättat när man är ny. Det finns en gemenskap och en trygghet. Jag trivs med många bollar i luften och ser fram emot att utvecklas i samma takt som företaget gör.”

Idag arbetar Christine som koordinator på vårt kontor i Norrköping. En roll där dagarna kan innehålla allt från administrativt jobb vid datorn till ärenden eller annat som hamnar i hennes händer. Hon finns alltid där när eventuella frågor uppkommer internt om nästan vad som helst vilket underlättar för alla.

Som person är Christine glad och utåtriktad med en stor nyfikenhet för människor och nya utmaningar. Hon älskar att spendera mycket tid tillsammans med familj och vänner men har på senare år hittat ett starkt intresse för fiske. Där får hon tillsammans med familjen både frisk luft och ytterligare spänning i vardagen. Hennes personliga rekord på abborre är för nuvarande på ett kilo, en adrenalinkick som hon levde länge på.

Vi ser fram emot att ta stora kliv och fortsätta vår utvecklingsresa tillsammans!

Christine Eklund
Christine Eklund
Koordinator
christine.eklund@ucsone.se