Skip to main content
Nyheter & kunskap

Hjälp med din lönehantering sommaren 2021

By 25 maj, 2021juli 11th, 2023No Comments
Hjälp med din lönehantering sommaren 2021

Få hjälp med företagets lönehantering sommaren 2021 så att du istället kan koppla av eller fokusera på annat!

Sommaren är precis runt hörnet och semesterperioden är på ingång. Har ni personalstyrkan som krävs för att klara av verksamhetens behov trots semestertider? Eller är ni i en högsäsong och behöver avlastning? Ni kanske behöver hjälp under en längre tid än så? Vi på UCS One Economy finns tillgängliga för alla typer av uppdrag.

Under sommarperioden kan det vara knepigt att få ihop semesterplaneringen samtidigt som verksamheten ska flyta på. De anställdas löner måste utbetalas precis som vanligt och, om ert företag dessutom anställt många sommarjobbare, till och med ökar den administrativa arbetsbelastningen under sommaren. Vi på UCS One Economy kan hjälpa er med avlastning och ge er och era anställda en stressfri sommar.

Vår ambition är att alltid sträva efter att hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi har därför ett genuint intresse för er verksamhet och vardag. För oss är det viktigt att upptäcka och lösa de utmaningar och bekymmer våra kunder har. Det är därför vi som konsulter är modiga och nyfikna.

Vi har ett helt löneteam redo att ta sig an just lönehanteringen på ditt företag, under både sommaren 2021 och framåt. Våra lönekonsulter besitter en bred kompetens och arbetar med företag både med och utan kollektivavtal. Vi är specialister på flertalet lönesystem så som Visma Lön 600, Flex Lön samt Flex HRM Payroll men vi arbetar också i exempelvis Fortnox och Hogia.

Behöver du vår hjälp med lönehanteringen under sommaren 2021? Tveka inte att kontakta oss redan idag!
P.S. Vi har också ett stort gäng redovisningskonsulter som också är hungriga på nya utmaningar.

Kontakta våra löneexperter