Skip to main content
Nyheter & kunskap

OneStop Reporting ger möjlighet till avancerade rapporter

By 25 maj, 2021No Comments
OneStop Reporting

Söker du en lösning för avancerade rapporter?

Spana in OneStop Reporting

Ett verktyg vi känner erbjuder denna möjlighet är Onestop Reporting (OSR). Det är ett program som hjälper många få ut den information de vill ha från sitt ekonomisystem. OneStop Reporting har integration mot Visma eEkonomi, Visma.net, Visma Administration och Visma Lön med flera.

Rapporter i OneStop Reporting byggs i grunden i Excel, vilket betyder att rapporterna är konfigurerbara utifrån dina önskemål. Trots att rapporterna konfigureras i Excel har de ändå ett professionellt utseende!

Med ett verktygsfält för Onestop Reporting i Excel kan du koppla all möjlig data från bokföringsprogrammet för att skapa exempelvis en försäljningsrapport med intäkter per artikel på kundnivå, eller en rapport som visar intäkter och kostnader per kvadratmeter för ett fastighetsbolag.

Det finns även ett budgeteringsverktyg i OneStop Reporting, som vi gärna berättar mer om.
Onestop Reporting är ett program som Visma satsar mycket resurser på för att utveckla. Istället för att, som tidigare, ha ett unikt rapportprogram för enskilda bokföringsprogram har Visma nu inom OSR ett unisont verktyg som fungerar för alla.

Känner du att detta verktyg kan vara intressant för ditt företag? Vi erbjuder en timmes gratis genomgång där vi visar möjligheterna med OneStop Reporting, anpassat till just ert arbetssätt.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta våra systemexperter