Skip to main content
Nyheter & kunskap

Att ha semester och samtidigt få jobbet gjort

By 31 maj, 2024juni 14th, 2024No Comments
Semester avlastning

Lösningen du behöver inför semestern 

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi vet hur viktigt det är att ha allt under kontroll innan du tar en välförtjänt semester. Har du ännu inte löst bemanningen för din ekonomifunktion under semestertider? Ingen fara. 

Med en interimslösning kan du snabbt få kompetens och resurser på plats. Det är en smidig lösning när du behöver fylla upp en viss roll i ditt företag eller om du under vissa perioder behöver förstärkning. Hos oss på UCS One Business finns erfarna konsulter redo att rycka in och säkerställa att allt rullar på smidigt medan du och ditt team njuter av ledigheten. Våra konsulter är experter på att hantera allt från leverantörs- och kundreskontra till löpande bokföring, så att du kan känna dig trygg i att ekonomiflödet fortsätter som vanligt.  

Våra tjänster inkluderar: 

  • Stöttning av leverantörs- och kundreskontra: Håll koll på alla betalningar och inkommande medel utan avbrott. 
  • Löpande bokföring: Se till att dina böcker är uppdaterade och korrekta, även när ordinarie personal är borta. 
  • Flexibel bemanning: Våra konsulter anpassar sig efter ditt företags specifika behov och arbetssätt. 

En lösning för att du ska kunna slappna av

Vi säkerställer kontinuitet och du behöver inte oroa dig över avbrott i ekonomiarbetet. Vi är flexibla och kan snabbt anpassa oss efter dina behov och tidplaner. 

Intresserad av en interimslösning? Så går du tillväga 

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och hur vi bäst kan stötta ditt företag under semesterperioden. Vårt mål är att göra din vardag enklare och att se till att du kan njuta av din semester utan bekymmer. Låt oss tillsammans säkerställa att ditt företag är i trygga händer medan du tar en välbehövlig paus!

Kontakta oss

Anna Zeilon

Anna Zeilon
Tjänsteområdesansvarig Interimtjänster / Ekonomikonsult
Telefon: 073-508 74 28
E-post: anna.zeilon@ucsone.se