Skip to main content
Nyheter & kunskap

Kombinationen Outsourcing och Visma.net – Framtiden?

By 6 september, 2023maj 27th, 2024No Comments
Outsourcing Ekonomi

Vi ser en stor efterfrågan på marknaden inom såväl systemkunskap som redovisning, samtidigt som fler och fler företag tar steget bort från en egen ekonomifunktion och istället väljer att outsourca den delen av verksamheten. 

När är det läge att outsourca ekonomihanteringen?

I er organisation har du kanske en grupp ekonomer som är kunniga inom sitt område vad gäller bokföring, och en avdelning med systemvetare med expertis och erfarenhet inom en rad olika system. Genom att outsourca till en helhetspartner frigör du resurser, samtidigt som du får in kompetens. Vi på UCS One Economy fokuserar på just denna kombination, för att kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Vilket ekonomisystem bör jag använda?

Valet av ekonomisystem kan vara svårt och beror helt på vilken verksamhet du bedriver och de behov som finns. Här kan du läsa mer om våra tips kring att välja system. Ett system som senaste åren gjort sig ett namn på marknaden för medelstora och stora bolag och blir allt mer aktuellt är Visma.Net.

Vad är Visma.net?

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem som effektiviserar och integrerar administrativa processer. Det är ett system som går att anpassa efter varje enskilt företag för att kunna tidsoptimera den dagliga hanteringen av bokföringen. Visma.net har ett öppet API, vilket innebär att auktoriserade system kan kopplas på och skicka data mellan systemen – att systemen alltså kan “prata” med varandra. Det gör att du slipper föra över data via filer eller annan manuell hantering.

Läs mer om Visma.net i vårt blogginlägg “Visma.net och One Stop Reporting – det bästa av två världar”

UCS One Economy hjälper dig med outsourcing & Visma.net

Hos UCS One Economy har vi flertalet ekonomikonsulter som är väl insatta i Visma.net som system och ständigt håller sig a jour med nyheter och förändringar. Tillsammans med oss får du både system- och ekonomikompetens och kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi ser till att allt sköts enligt befintliga lagar och regler.

Läs mer om våra tjänster


Välkommen att kontakta oss! 

Jenny Lindegren
Affärsområdesansvarig Större bolag/ Ekonomikonsult
Telefon: 076-818 78 35
E-post:  jenny.lindegren@ucsone.se