Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi hälsar Monir Akhand, ny ekonomikonsult, välkommen till oss!

By 29 juni, 2023No Comments
Monir - anställd ekonomikonsult

Vem är Monir och hur ser hans roll ut hos oss idag?

Monir kommer senast från Borås där han de senaste 5 åren arbetat med redovisning. Han hade ett stort kundansvar med en blandning av stora och små företag där han ansvarade för stora delar av deras ekonomiarbete. Där ingick det löpande bokföring, moms, deklarationer, bokslut och så vidare.

Idag arbetar Monir som ekonomikonsult hos oss vilket vi är väldigt glada för. Han arbetar tätt med sina kunder där han tillför med sin expertis och flexibilitet. Monir beskriver sin första tid hos oss såhär:

”Ekonomi är något jag alltid har varit intresserad av. Men det som lockade när det kommer till yrket ekonomikonsult var den stora variation som finns. One Economy erbjuder variation av kunder, branscher, företag, arbetsplatser samtidigt som man får träffa mycket människor. One Economy är en fantastiskt arbetsplats och jag känner mig väldigt glad här”

Monir beskriver sig själv som en strukturerad, flexibel och noggrann person med ett extra sinne för detaljer och siffror. Detta är egenskaper som vi värdesätter och tror är perfekta för rollen som ekonomikonsult hos oss.

På sin fritid uppskattar Monir att umgås och resa tillsammans med sina barn. När det finns tid över passar han även på att följa olika sporter som är ett stort intresse.

Vi ser fram emot din fortsatta resa tillsammans med oss på UCS One Economy, välkommen! 

Monir - anställd
Monir Akhand
Ekonomikonsult
monir.akhand@ucsone.se, 073-047 83 00