Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi välkomnar vår nya systemkonsult, Emma Johansson!

By 19 juni, 2023No Comments
Emma Johansson - Junior Systemkonsult

Vem är Emma och hur ser hennes roll ut hos oss idag?

Idag arbetar Emma hos oss på deltid med anledning av hennes slutspurt av studier på Linköpings Universitet där hon läser en master inom IT och Management. Innan studierna i Linköping studerade hon ett kandidatprogram med inriktning IT-design och affärssystem & ekonomi på Karlstads Universitet. Efter sommaren har hon studerat klart och övergår då till en heltidstjänst hos oss.

Med sin kunskap från de nyliga studierna är vi övertygade om att Emma fortsatt kommer bidra till vår tillväxtresa framöver. Såhär beskriver hon sin första tid hos oss:

”Jag ser fram emot att komma in i min roll som junior systemkonsult men också att komma in i arbetslivet ordentligt efter flera år med studier. Jag har bara fått positiva intryck av One Economy som arbetsplats och har blivit välkomnad på bästa sätt.”

Emma arbetar idag som Junior Systemkonsult hos oss och har under sin tid utbildat och specialiserat sig på Visma.net som är en viktig del i det utbud vi erbjuder våra kunder. Hon själv ser fram emot att efter sommaren komma in mer i arbetet och känna att hon får bidra med den kunskap hon samlat på sig under åren med studier. Något vi är övertygade om att Emma kommer klara galant.

Utanför arbetet och studierna umgås Emma gärna med familj och vänner samtidigt som hon älskar att titta på sport, då helst basket och ishockey. Då hon lagt sina egna basketskor på hyllan föredrar hon gym och promenader när hon vill aktivera sig. Emma beskriver sig själv som glad och nyfiken vilket vi alla på UCS One Economy håller helt med om.

Vi ser fram emot din fortsatta resa tillsammans med oss på UCS One Economy, välkommen! 

Emma - Systemkonsult
Emma Johansson
Junior Systemkonsult
emma.johansson@ucsone.se, 073-543 44 03