Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vi välkomnar vår nya ekonomikonsult Jenny Lyckebo till oss!

Jenny Lyckebo - ekonomikonsult

Vem är Jenny och hur ser hennes roll ut idag?

Jenny kommer senast från en anställning på Lantmännen där hon arbetade som redovisningsekonom. Innan dess arbetade hon som ekonomiassistent Saltängens Mekaniska Verkstad AB i 5,5 år vilket hon själv menar har lagt grunden för hennes kunskaper efter studierna Ekonomiprogrammet på Mälardalens Universitet. 

Med sin gedigna erfarenhet kommer Jenny att vara en enorm tillgång för oss och våra kunder. Hon beskriver sin inledande tid hos oss på följande sätt:

”Det känns som en flexibel arbetsgivare där ja som anställd blir hörd och att mina synpunkter har betydelse. Det känns som att det är viktigt att jag som anställd får en bra balans mellan arbete och fritid och kollegorna är väldigt välkomnande.”

Som person är Jenny en glad och positiv tjej som gillar ett högt tempo. På fritiden är hon helst i rörelse till stora delar, därav ett intresse för löpning/promenader och hästar. Jenny beskriver sig själv också som noggrann och strukturerad vilket vi tror passar väldigt bra ihop med hennes arbetsuppgifter.

Jenny arbetar för tillfället ute hos kund i Linköping på ett heltidsuppdrag som sträcker sig över ett år. Där assisterar hon företaget med frågor som rör ekonomi men främst kundreskontror.

Vi ser med spänning fram emot vår utvecklingsresa tillsammans för att bli den självklara partnern inom ekonomi. 

Jenny Lyckebo
Jenny Lyckebo
Ekonomikonsult
jenny.lyckebo@ucsone.se, 073-534 35 32