Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy & UCS Mindbite

By 14 juni, 2023No Comments
Samarbete med Mindbite

Vilka är UCS Mindbite och hur ser vårt samarbete ut?

Vi har sedan en tid tillbaka ingått ett framgångsrikt partnerskap med vårt systerbolag UCS Mindbite, ett framstående företag inom integrationsbyggande och digitalisering. Under det senaste året har vi kommet till nya höjder genom att utöka vårt utbyte av tjänster ytterligare, särskilt inom integrationsarbete. Med deras hjälp kan vi erbjuda ännu mer skräddarsydda och sömlösa lösningar till våra kunder.

Integrationsarbete är avgörande för att sammanföra olika system och säkerställa att de fungerar smidigt tillsammans. Genom att kombinera vår kompetens och erfarenhet av att implementera affärssystem tillsammans med UCS Mindbite, kan vi erbjuda integrationslösningar som möter de mest komplexa och specifika behoven hos våra kunder. Detta kommer att hjälpa dem att maximera effektiviteten, minska manuella arbetsuppgifter och skapa en sömlös arbetsmiljö. 

Detta har Emmeli Orselius, Affärsområdeschef System på UCS One Economy att säga om samarbetet:

– Vi är otroligt entusiastiska över detta utökade samarbete med UCS Mindbite och möjligheten att erbjuda ännu starkare och mer omfattande lösningar. Tillsammans kommer vi att arbeta för att skapa skräddarsydda och framtidssäkra integrationslösningar för våra kunders verksamheter.

Gemensamt kundcase - Norrman & Son

I samband med en implementation av Visma.net behövde Norrman & Son en lösning för att överföra bokföringsdata mellan sitt fastighetssystem och Visma.net. Detta för att slippa manuellt importera och exportera stora mängder filer mellan systemen. Vi tog, tillsammans med Mindbite, emot kundens önskemål kring funktion och konstaterade vilka anpassningar av datan från fastighetssystemet vi skulle bli tvungna att göra för att den skulle komma in i Visma.net enligt kundens önskemål.

Rustade med funktions-och anpassningskrav påbörjade mindbite programmeringen av en integration mellan systemen. Ett gränssnitt för bokföringsinställningar skapades upp och schemaläggningar av dataimporter konfigurerades. När alla krav var mötta gjordes flödestester tillsammans med kund för att bekräfta funktionen. Under dessa tester uppdagades en del justeringar som kunden ville göra efter att ha testat flödet. Mindbite tillämpade snabbt önskade ändringar och ett till test utfördes, denna gång helt till kundens belåtelse.

Kunden mottog sedan nödvändig utbildning för att underhålla inställningarna för integrationen på egen hand och slutleveransen godkändes. Idag med lösningen fullt implementerad slipper kunden all form av handpåläggning för import av bokföringsdata mellan systemen och sparar på så sätt mycket tid som kan läggas på mer värdeskapande uppgifter i organisationen.

Norrman & son logga fyrkantig

Är du intresserad av att veta mer om hur vi, tillsammans med Mindbite, kan skapa skräddarsydda lösningar anpassade efter dina behov?

 
Daniel Weinert
Daniel Weinert
Affärsutvecklare System, UCS One Economy
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se