Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Business och Yabie Enterprise i stärkt samarbete

By 10 oktober, 2023No Comments
yabie och ucs i samarbete

E-handelsföretag och butiker är i ständigt behov av att hantera sina kassaflöden på ett effektivt sätt. Detta inkluderar allt från betalningshantering till bokföring och försäljningshantering. Nu stärker UCS One Business och Yabie Enterprise  sitt samarbete för att kunna erbjuda ännu bättre kundnytta.

Yabie Enterprise är en framstående leverantör av PoS-system (Point of Sale – kassasystem), som är utformat för att vara lättanvänt och anpassningsbart för olika branscher och verksamheter. Kassasystemet omfattar allt från kassaapparater och betalningshantering till försäljningsrapporter och lagerhantering. 

UCS One Business har gedigen kompetens inom redovisning och affärssystem. Vi erbjuder tjänster såsom betalningshantering, bokföring och försäljningshantering med målet att hjälpa företag att driva sina verksamheter mer effektivt.

I en kommentar till samarbetet säger Pontus Rolandsson, Communications ManagerYabie Enterprise: 

“Vi är superglada att inleda ett samarbete med UCS One Business. På Yabie Enterprise har vi alltid betraktat affärssystemet som mastern i systemkartan och tillsammans är jag övertygad om att skapa smarta funktioner som göra att våra kunder kan växa snabbare och tryggare.”

Genom det utökade samarbetet med Yabie Enterprise kommer UCS One Business att kunna erbjuda företag en integrerad lösning för kassahantering som är både lättanvänd och tillförlitlig. Så säger Emmeli Orselius, Produktägare Visma.Net ERP, på UCS One Business, om samarbetet: 

“Vi är mycket glada över att stärka vårt samarbete med Yabie Enterprise och att kunna erbjuda våra kunder deras kassasystem. Vi tror att det kommer att hjälpa våra kunder att enkelt och säkert hantera sina kassaflöden samt göra deras verksamheter mer effektiva.”

Sammanfattningsvis innebär partnersamarbetet mellan Yabie Enterprise och UCS One Business att företag får möjlighet att dra nytta av en trygg och helomfattande lösning för kassahantering. Detta kommer att hjälpa våra kunder att hantera sina kassaflöden mer effektivt samt bidra till att de kan ägna mer fokus åt att uppnå nya mål och utveckla sin verksamhet.

Så fungerar Yabie Enterprise!

Har du funderingar gällande samarbetet? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!