Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy inleder partnersamarbete med Bitlog WMS

By 13 april, 2023maj 27th, 2024No Comments
Samarbete Bitlog
En nisch som gör UCS One Economy unik som byrå är expertisen inom affärssystem och den framträdande viljan att utveckla starka samarbeten med systemleverantörer. Detta görs med målet att kunna erbjuda bästa möjliga lösning för varje unik kund oavsett bransch. Genom vårt partnersamarbete med Bitlog WMS kan vi erbjuda en smidig lösning för att hjälpa e-handlare, retail och tillverkande (reservdels-)företag att göra lagerhållning till en strategisk pelare i verksamheten.

Bitlog WMS är ett molnbaserat lagerhanteringssystem (WMS-system) som både är enkelt att använda och implementera, utan att ge avkall på funktionaliteter. Systemet gör det enkelt att arbeta snabbt och kostnadseffektivt samtidigt som du får full kontroll över pick, pack, orderstatus och saldon på lagret. Bitlog WMS är skalbart efter företagets behov, från en användare upp till hundratals, med fokus på ett automatiserat arbetsflöde.

– Vi är glada över att inleda ett samarbete med UCS One Economy. Partnerskapet handlar om att nå ut till fler bolag på dagens dynamiska marknad. Tillsammans kan vi använda verklig branscherfarenhet och expertis för att hjälpa bolag att göra lagerhållning och EPR till två strategiska pelare i verksamheten, säger John Ramando, Chief Commercial Officer på Bitlog.

I samarbetet mellan Bitlog och UCS One Economy kompletteras styrkor och erfarenheter. Detta möjliggör att våra kunder kommer att kunna hantera lager och ekonomi mer effektivt, vilket i slutändan bidrar till ökad lönsamhet och tillväxt för våra kunders verksamheter. Genom att integrera Bitlog WMS med ERP-system kan våra kunder hantera både lager- och ekonomihantering i en och samma plattform, vilket sparar tid och minskar risken för felaktig hantering.

– Vi ser fram emot vårt samarbete med Bitlog med anledning av att vi strävar efter att alltid erbjuda de bästa lösningarna på marknaden. Tillsammans med Bitlog kan vi komplettera våra affärsystemslösningar med ett riktigt användarvänligt lagerhanteringssystem, vilket kommer att resultera i riktigt nöjda kunder, säger Emmeli Orselius, Affärsområdesansvarig System på UCS One Economy.


Är du intresserad av att veta mer om våra systemtjänster eller Bitlog som system?
Varmt välkommen att kontakta Daniel Weinert!
Daniel Weinert
Daniel Weinert
Affärsutvecklare System, UCS One Economy
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se