Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy stärker partnerskapet med Prosmart

By 19 april, 2023juni 14th, 2023No Comments
Samarbete Prosmart
UCS One Economy stärker partnerskapet med Prosmart, en leverantör av system för material- och produktionsstyrning (MPS) samt tidredovisning. Genom samarbetet levererar vi en heltäckande lösning mot tillverkande företag inom branscher såsom trä, metall, industri och livsmedel.

Prosmart är ett webbaserat material- och produktionssystem (MPS-system) som förenklar produktionshanteringen och tidredovisningen för företagare. Systemet innehåller funktioner som skapar en översikt över produktion, materialflöde och tidsåtgång för varje projekt. Med sin skalbarhet kan Prosmart enkelt anpassas efter produktionstyp, bransch och verksamhetsstorlek. Det är dessutom utformat för att fungera sömlöst med andra system och kan enkelt integreras med exempelvis ekonomi- och logistiksystem som Visma, Fortnox, Logtrade och Sendify. Genom integrationsmöjligheten kan företagare hantera produktionsprocessen tillsammans med andra delar av verksamheten, vilket ger ett mer enhetligt och effektivt arbetsflöde.

– Vi ser stora fördelar i att utöka vårt partnerskap med UCS One Economy. Det ger oss ökade möjligheter att förmedla vad och vilka Prosmart är till tillverkande företag som vi annars hade haft svårt att få en sådan klockren ingång hos. UCS One Economy kan genom sin expertis förmedla fördelarna med Prosmarts system för material och produktionsstyrning (MPS) på ett mycket attraktivt sätt, säger Per Thellman, VD på Prosmart.

För företag med produktion och/eller tillverkning som söker en MPS-lösning eller tidredovisningssystem är partnersamarbetet mellan UCS One Economy och Prosmart till stor fördel. Tillsammans kan vi erbjuda vi en omfattande lösning för tillverkande företag som vill förbättra sin produktivitet och effektivitet.

– Vårt partnerskap med Prosmart bidrar till att våra kunder får möjlighet att ta del av vår expertis och Prosmarts system, för att därigenom kunna förbättra sin planering, produktion samt tidsanvändning. Detta tror och hoppas vi ska leda till ökad lönsamhet och konkurrenskraft för våra kunder och deras verksamheter, säger Emmeli Orselius, Affärsområdesansvarig System, UCS One Economy.

Mer om Prosmart

Vill du veta mer om Prosmart eller önskar rådgivning kring system? Välkommen att kontakta oss eller läs mer om våra systemtjänster!

Daniel Weinert

Daniel Weinert
Affärsutvecklare System, UCS One Economy
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se