Skip to main content
Nyheter & kunskap

Upptäck kraften i Odoo med ett gratis CRM-system

By 30 januari, 2024maj 2nd, 2024No Comments
Odoo CRM-system

Uppgradera din verksamhet i egen takt

Är ditt företag trött på att slösa tid och resurser på dyra CRM-system? Vi på UCS One Business erbjuder nu en banbrytande möjlighet tillsammans med Odoo för ditt företag att ta full kontroll över era kundrelationer utan att spendera dyra pengar!

För endast 10 000 kr får du en smidig och professionell implementation av ert nya CRM-system, och såklart inga dolda kostnader. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Vilka fördelar finns med Odoos CRM-system?

UCS One Business vill välkomna er till en värld där användarvänlighet möter effektivitet. Vi förstår att er tid är värdefull, och därför vill vi erbjuda er ett CRM-system som är lika enkelt som kraftfullt. Med Odoo CRM kan du på ett överskådligt och visuellt attraktivt sätt hantera dina leads. Använd dra och släpp metoden för att enkelt organisera och prioritera dina nya affärsmöjligheter. Varför krångla till det när du kan uppdatera dina leads med bara några klick?

Odoo CRM ger dig verktygen för att snabbt och enkelt hålla din information aktuell. På så sätt kan du fokusera på det som verkligen betyder mest- att bygga starka och långvariga kundrelationer. Att skapa, redigera och följa upp leads har aldrig varit enklare!

Därför är Odoo ett snabbt växande affärssystem

Verksamheten hos s och medelstora företag har blivit alltmer komplex med tiden. När flera avdelningar samarbetar och delar information ökar behovet av ett integrerat system. Fler och fler företag väljer därför att implementera ett affärssystem. Även om det finns många alternativ för affärssystem, letar alla efter den mest användarvänliga och ekonomiska. Ett av de mest omtyckta och tillgängliga affärssystemet för små och medelstora företag är utan tvekan just  Odoo. Här kan du läsa mer om fördelarna med detta snabbt växande affärssystem i ett av våra tidigare inlägg.

Sätt fart på din affärsutveckling med Odoo CRM idag! Fyll i formuläret nedan eller kontakta vår säljare Arezo!