Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vad är egentligen Odoo?

By 20 december, 2023maj 27th, 2024No Comments
inlägg om odoo

Komplett affärssystem med attraktiv prismodell

Odoo är ett framstående och innovativt affärssystem som möjliggör en enhetlig hantering av olika företagsprocesser. Med standardversionen som innehåller 40 appar och tillgång till tusentals fler i Odoos Appstore, får företag möjlighet att integrera och samordna olika verksamhetsområden på ett och samma ställe. Genom att implementera Odoo kan företag undvika onödigt dubbelarbete som kan uppstå vid användning av flera separata system.

För företag som kanske initialt bara behöver utnyttja en specifik modul, som exempelvis lager eller kassahantering, är Odoo flexibelt nog att möta dessa behov. Vad som gör Odoo särskilt användarvänligt är dess modulära struktur, vilket innebär att företag har möjlighet att börja med de mest kritiska modulerna för sin verksamhet och sedan enkelt lägga till ytterligare moduler när behoven växer och företaget är redo för utökning.

En fördel med Odoo är den attraktiva prisstrukturen. Licenskostnaden är oberoende av antalet implementerade moduler, vilket ger flexibilitet och kostnadseffektivitet. Företag kan öka antalet användare vid behov och betalar endast för dessa, vilket innebär att användningen av fler moduler i Odoo blir ekonomiskt fördelaktigare över tiden.

Så kan vi hjälpa dig med Odoo

Vi som systemkonsulter har omfattande erfarenhet av att genomföra implementeringar och finns här för att stödja dig genom hela processen. Vår målsättning är att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om det vi är experter på. Vi strävar efter att erbjuda en premiumupplevelse och ser varje kund som vår högsta prioritet.

För oss är det av yttersta vikt att skapa en känsla av kvalitet och engagemang. Vi vill att varje kund inte bara ska växa, utan även utmärka sig på marknaden. På samma sätt som vi strävar efter att leverera tjänster och prestationer som överträffar förväntningarna. Vi är dedikerade till att bidra till din framgång och skapa en ömsesidig glans på marknaden.

Våra tjänster innefattar:
  • Verksamhetsanalys för att definiera era processer, krav och önskemål på Odoo.
  • Utveckling och- eller anpassning för att skapa skräddarsydda lösningar för just er.
  • Implementation av Odoo inklusive utbildningar, konfiguration och dataimport.
  • Support där ni kan kontakta oss för att få snabb hjälp med era behov.
  • Förvaltning och förbättringsarbete där vi systemkonsulter jobbar för att utveckla och effektivisera erat arbete.

 

Önskar du mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Välkommen att kontakta vår säljare Arezo eller fyll i formuläret nedan så hjälper hon dig vidare! 

Arezo Ghannadan