Skip to main content
Nyheter & kunskap

Varför gör vi en storsatsning på affärssystemet Odoo?

By 18 januari, 2024maj 28th, 2024No Comments

Ett komplett och modernt system 

Vi på UCS One Business tror starkt på Odoo eftersom det är ett modernt och anpassat system efter hur arbetsmarknaden ser ut idag. Odoo är ett lättanvänt system där du når dina olika moduler endast med enkla knapptryckningar. Tack vare att Odoo är molnbaserat har du möjlighet att arbeta och kontrollera hela din verksamhet var som helst och när som helst. Du slipper dessutom hoppa mellan olika system och genomföra tidskrävande dubbelarbete. Vi tror på ett arbetssätt där kunder vill ha sin information på ett och samma ställe för att både undvika att personal behöver leta efter information, flertalet licenser behöver betalas till olika affärssystem samt att du med Odoo kan jobba tidseffektivt. ”Time is money”.

Vilka är de största fördelarna med Odoo?

  • Skalbart, börja litet och skala upp i ditt bolags egna takt
  • Attraktiv prisbild
  • Fullt integrerat & heltäckande
  • Öppen källkod för maximal anpassningsbarhet
  • +7,5 miljoner användare världen över

Vårt partnerskap med Odoo

I vårt partnerskap med Odoo genomgår våra systemkonsulter och vår säljare utbildningar. Detta för att få både övergripande kunskap om arbetsflöden i affärssystemet samt ingående detaljerad kunskap om specifika inställningar och moduler. För att UCS One Business systemkonsulter ska kunna säkerställa hög kompetens genomgår vi certifieringar efter avklarad utbildning hos Odoo.

För att leverera förstklassigt arbete, service samt support har vi direktkontakt med vår kontaktperson på Odoo. Här kan vi avropa hjälp samt deltagande på kundmöten för att leverera ett premiumresultat för våra kunders implementationer.

Hur ser vårt interna Odoo-team ut och hur kan vi hjälpa dig?

Inom vår arbetsgrupp ingår systemkonsulter med kvalificerad kompetens för systemintegrationer i både mindre och större bolag, där vi besitter kompetens och erfarenheter inom många olika branscher samt har expertis inom ERP-världen. Våra systemkonsulter finns som stöd genom hela implementationsprocessen samt med förvaltning av affärssystemet. Vi erbjuder efter implementationsprocessen support samt underhåll för att säkerställa att affärssystemet kvarhåller säkerhet och effektivitet.

Vi genomför också en objektiv genomlyssning där vi hjälper till och finns som stöd för att identifiera förbättringsområden samt optimering av bolagets nuvarande arbetsprocesser. Våra systemkonsulter genomför skräddarsydda lösningar och justeringar i affärssystemet för maximal effektivitet för att ert bolag ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Har du funderingar gällande Odoo? Fyll i formuläret nedan eller kontakta vår säljare Arezo!