Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vad är Odoo? – Ditt företags nya bästa vän

Odoo anställda

Vi har något fantastiskt att dela med oss utav – en lösning som kan transformera ditt företags dagliga verksamhet och ta din produktivitet till nya höjder. Vi pratar om Odoo, en affärsplattform som är lika kraftfull som den är lättanvänd. För dig som inte är bekant med Odoo, låt oss introducera detta moderna och intuitiva verktyg och visa varför det är något du verkligen borde överväga för ditt företag.

Vad är Odoo?

Odoo är en komplett svit av affärsprogram/affärssystem som täcker alla dina företagsbehov: från CRM och e-handel till redovisning, lagerhantering, projektledning och mycket mer. Odoo är en allt-i-ett-lösning som integrerar alla dina affärsprocesser i en och samma plattform.

Vad kan du förvänta dig av Odoo? 

Användarvänlighet: Odoo har ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för alla användare, oavsett teknisk bakgrund, att snabbt komma igång och använda systemet effektivt.

Modulbaserad arkitektur: Du kan välja och vraka bland över 30 huvudmoduler och 18 000 tredjepartsappar, vilket ger dig friheten att bygga ett system som är skräddarsytt för just ditt företags behov.

Sömlös Integration: Odoo integrerar smidigt med andra verktyg och system du redan använder, vilket eliminerar silos och säkerställer att all din data är sammanlänkad och lättillgänglig.

Skalbarhet: Oavsett om du är ett litet startup eller ett stort företag, växer Odoo med dig. Systemet kan hantera allt från några få användare till tusentals användare utan att tappa i prestanda.

Kostnadseffektivitet: Odoo erbjuder en konkurrenskraftig prissättning, vilket gör det möjligt för företag av alla storlekar att dra nytta av avancerad teknologi utan att spränga budgeten.
Odoo affärssystem

Varför är Odoo ett attraktivt affärssystem?

Odoo är byggt för att kunna anpassas efter dina unika affärsprocesser. Med hjälp av Odoo Studio kan du enkelt skapa egna moduler och funktioner utan att behöva vara en programmeringsguru. Med en stor och aktiv användarcommunity samt tillgång till omfattande dokumentation och professionell support, är hjälpen alltid nära till hands.

Odoo bygger på modern teknik som säkerställer snabb prestanda, hög tillgänglighet och säkerhet. Systemet uppdateras kontinuerligt för att hålla sig i framkant med de senaste teknologiska framstegen.

Varför välja UCS One Business för systemimplementation?

När det kommer till att implementera Odoo, är systemgruppen på UCS One Business ett riktigt bra val. Vi erbjuder expertis och erfarenhet för att säkerställa en smidig och effektiv övergång till Odoo. Våra systemkonsulter besitter kompetens kring Odoo men också andra marknadsledande affärssystem.

Alla våra systemkonsulter har en omfattande utbildning i Odoo vilket säkerställer att vi håller ert system uppdaterat till den senaste standarden. Våra konsulter hjälper dig med support för att maximera produktiviteten från dag ett och framåt.

Har du funderingar gällande Odoo och hur det kan hjälpa ditt företag? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!